Modules
Alle
Modules
van CPM
Conventional CRMs can’t meet your goals. Autonami is the all-in-one solution that can.
Module 1
Bestellen
Intern bestellen in beheer
De klant besteld in de klantomgeving, maar dezelfde bestelomgeving is ook in het beheer gedeelte te bewerken. Handig voor telefonische bestellingen of aanpassingen in bestellingen van klanten.
Klant bestelomgeving
In deze bestel omgeving kan de klant bestellingen voor de volgende dag plaatsen. Ook weken vooruit. Verder vindt men hier de afleveradressen waaruit men kan selecteren, klantgegevens en het klachten formulier. Daarmee kan men met meerdere afbeeldingen klachten doorsturen.
Voor de klant bestelomgeving moet bij klantafspraken een factuur- en afleveradres gemaakt zijn met een login. Alle bestellingen kunnen voorzien worden van commentaar en geprint in PDF.
Bij de producten wordt een PDF getoond waarin de declaratie, voedingswaarden en allergenen vermeld staan. Ook gebruikte verpakking en andere certificeringsvereiste gegevens.
Module 2
Klant afspraken
Voor de afspraken over prijzen, bestel- en afleverdagen, met of zonder een cyclus en diëten. Alle afspraken zijn ook te exporteren naar Word voor offerte doeleinden. Als de klant login niet goed is geconfigureerd, zal er geen bestelling geplaatst kunnen worden.
Prijzen
Voor klanten kunnen prijsafspraken per product afgesproken worden. Zelfs per afleveradres is dit mogelijk.
Stickers
Ook de stickers die bij verpakken worden gebruikt, kunnen hier geselecteerd worden. Dat geld dan niet per verpakking
Afleveradressen
Afspraken zijn mogelijk per afleveradres, dus producten en prijzen anders. In eerste instantie worden afspraken op klantniveau gemaakt, maar dus desgewenst ook voor afleveradressen.
Cyclus
In CPM is het mogelijk om producten en menu’s in een cyclus van een aantal.
Module 3
Producten
Ingrediënten
Voor het invoeren van ingrediënten met o.a. voedingswaarden en allergenen. Deze worden bij het product berekend naar 100gr. Ook leverancier, merk en categorie gegevens worden ingevoerd. Bij elk product wordt ook de voorraad, toelichting en controle datums geregistreerd.
Importgegevens Foodbook
Met een account bij PS in foodservice is het mogelijk alle gegevens van ingrediënten direct te importeren. Dit is per ingrediënt, waardoor allergenen, ingrediënten en voedingswaarden direct correct in CPM staan.
Producten en recepten
Het samenstellen van producten door middel van recepten, prijscalculatie (inkoop en marges) en afhandeling in het productieproces. Ook kan hier het microbiologische rapport geüpload worden met een datum. Verder worden er verpakkingen toegekend en een menu categorie, sticker en de KWID.
Voorraad geproduceerd
Bij elk product kan op basis van de geproduceerde producten verpakkingen ingevoerd worden voor een batchcode. Dit is vooral belangrijk bij samengestelde (menu) producten waarin verschillende producten worden samengevoegd. Dan krijgt namelijk het menu een nieuwe batchcode.
Module 4
Produceren
In deze sectie zit uiteraard veel meer dan de kooklijst en verpakken, ook printen van stickers voor geopende verpakkingen van ingrediënten met barcode. Ook assemblage en sticker (PDF) overzicht is hier desgewenst beschikbaar.
Kooklijst
Een overzicht van de te koken producten, mogelijkheid tot overzichtsprint en prints en visueel de recepten en het totaal bestelde recept. Vervolgens kan de voorraad afgeboekt worden (met controle of iets voldoende of niet op voorraad is) en de vereiste gegevens voor certificeringsdoeleinden. Ook wordt bij elk geproduceerd product een unieke batchcode gemaakt. Deze kan op de verpakking getoond worden of is traceerbaar bij een samengesteld menu van verschillende producten.
Verpakken
Hier valt assemblage en stickers van producten. Erg handig voor medewerkers die de producten op gewicht in verpakkingen moeten doen.
Besteladvies inkoop
Op basis van ingevoerde bestellingen kan CPM een inkoop advies genereren, per product, categorie, leverancier of merk. Met een gewenst aanleverdatum kan deze in PDF verzonden worden naar leveranciers.
Module 5
Afleveren
Orderpicking
Per klant en afleveradres orders samenstellen en klaarzetten voor transport. Dit kan zowel met geprinte orders als met een tablet digitaal.
Emballage
Bij emballage invoer kan per krat soort (CBL of eigen) het aantal ingegeven worden dat ook getoond wordt bij de klantgegevens als totaal én direct bij facturering klaar staat per ordernummer.
Digitale aflever bon
De order wordt getoond samen met de eventuele emballage, waarbij de klant digitaal kan ondertekenen voor ontvangst. Ook temperatuur enkele gegevens van de ontvanger zijn hier beschikbaar. De klant heeft bij daarmee direct de aflever bon met emballage in de mail.
Module 6
Backoffice
Facturering
Alle orders, verzameld voor factuur- of per afleveradres kunnen direct gemaakt en gemaild worden. Dit gebeurt per dag met een weekoverzicht en laat een totaal omzet ex en btw onderin zien. Alle bedragen kunnen in de factuur per product nog bewerkt worden en alle facturen kunnen geëxporteerd worden voor de administratie d.m.v. een CSV.
MT-informatie
Een gedetailleerd overzicht van producten met inkoop, marge en aantallen per week/klant. Export mogelijk voor Excel en ook per jaar zichtbaar. Ideaal voor rapportage naar klanten.
Module 7
Beheer en veiligheid
Gebruikers
Gebruikerslogin en toegang tot de verschillende modules en onderdelen, waardoor duidelijk is wie wat mag uitvoeren. Ook zijn de login pogingen per IP-adres in te zien voor gebruikers én klanten.
IP-beveiliging
De beheer omgeving is te beveiligen voor de login op IP-basis. Dit is uit en aan te zetten.
Variabelen
Het beheren van alle gegevens, zoals o.a. verpakkingen, leveranciers en merken. Ook het btw-percentage kan hier aangepast worden of toegevoegd.
Mail templates
In setup kunt u de mail opmaak beheren voor bestelling mails en aflever mails. Klachten formulieren en de EDI-error mail.
Module 8
Voorraad materialen
Stickers
De opmaak van verschillende stickers voor producten/klanten met verschillende gegevens die hierop vermeld dienen te worden. Denk aan declaratie of b.v. het afleveradres. Ook het formaat is aanpasbaar, omdat de sticker in basis naar PDF wordt geprint.
Ook is de voorraad van stickers bij benadering (er worden nog wel eens wat weggegooid) te beheren, zodat altijd een beeld is van de actuele voorraad.
Verpakkingen
Ook de voorraad voor diverse verpakkingsmaterialen is te beheren, waarbij ook een lotnummer is in te geven. Dit wordt vermeld bij de declaratie PDF van het product in beheer en de klantomgeving.
Module 9
Certificering
Voor bedrijven die werken of willen gaan werken met FSSC 22000 of een andere certificering, zijn er in CPM diverse mogelijkheden voor administratie en traceerbaarheid ingebouwd. Ook kunnen deze gegevens getoond worden in de klant bestelomgeving, instelbaar.
Traceerbaarheid ingrediënt/product/klant
Via de batchcode zijn alle ingrediënten, geëiste gegevens voor certificeringen op te vragen. Ook is te zien in welke verpakkingen deze zijn geleverd en bij welke klanten.
Registratie productie eisen
Batchcodes, terug koel documenten en temperaturen zoals kookpunt c.q. verhitting kerntemperatuur CCP. Metaaldetectie en PH waarden en paraaf door verantwoordelijke medewerker.
Microbiologische eisen producten
Bij producten kunnen de microbiologische rapportages van een lab, met datum ingevoerd worden en na b.v. 360 dagen worden deze producten in het rood getoond. Dit is nodig omdat producten jaarlijks of periodiek getest dienen te worden voor o.a. FSSC 220000.
Koppeling materialen aan product
Alle stickers en verpakkingsmaterialen worden ook met eventueel ingegeven batchnummer getoond in de eindrapportage of traceerverzoek.
Reviews van bedrijven die CPM hebben toegepast
Proin id posuere nisl. Fusce eu rhoncus odio. Vestibulum quis nisi vel nisi tristique malesuada. Aliquam ultricies cursus lectus, et cursus tellus dignissim non. Praesent a tincidunt purus. Mauris ornare urna at elit mattis pulvinar. Sed at dui accumsan, condimentum odio eu, vulputate erat. Cras rhoncus odio et elit efficitur, at lacinia urna mattis.
Review #1Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlik HierReview #2Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlik HierReview #3Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolorKlik Hier
Previous
Next